Búrame rozšírené mýty o nakupovaní v second hande

S nakupovaním v second handoch sa často spája množstvo obáv a predsudkov. V tomto článku by sme radi tieto mýty uviedli na pravú mieru.

Mýtus: "Second hand oblečenie je zastaralé a nemoderné."

Pravda: V skutočnosti sa tovar do našej ponuky dostáva priamo z Anglicka v čo  najkratšom možnom čase. Značky dnes produkujú niekoľko kolekcií za sezónu. Mnoho z týchto kúskov je nových alebo nosených len veľmi krátko, než sa dostanú do second hand siete, a následne k nám. Vďaka tomu ponúkame moderné a trendy kúsky, ktoré rýchlo reagujú na súčasné módne trendy.

Mýtus: "Second hand oblečenie nie je kvalitné."

Pravda: Náš sortiment starostlivo vyberáme a kontrolujeme. Predávame iba oblečenie, ktoré je v skvelom stave a ktoré by sme sami nosili. Každý kúsok prejde našimi rukami a na e-shope jeho stav starostlivo označíme.

Mýtus: "V second handoch sa mi nedarí nájsť „lepšie“ značky."

Pravda: Na Brumlovi  ponúkame naozaj široký výber značiek. Popri tých  najbežnejších ako sú Next, George alebo F&F, u nás môžete často natrafiť aj na Zaru, Adidas alebo Nike. V každom vklade noviniek máte možnosť uloviť aj mnoho kúskov od značiek ako sú GAP, Mayoral, Ralph Lauren, North Face, Under Armour a ďalšie.

Mýtus: "Nakupovanie v second hande je nehygienické."

Pravda: Všetko oblečenie je pred predajom dezinfikované, takže nakupovanie je absolútne bezpečné.

Mýtus: "Second hand obchody ponúkajú obmedzený výber."

Pravda: S viac ako 50 000 kusmi oblečenia skladom a pravidelným pridávaním ďalších 15 000 kusov týždenne máme v ponuke oblečenie pre deti od bábätiek až po tínedžerov, ale aj pre mužov a ženy. Naša rozmanitá ponuka zaisťuje, že tu nájdete takmer čokoľvek, čo hľadáte.

Mýtus: "Nakupovanie v second hand obchodoch je časovo náročné."

Pravda: Vďaka tomu, že sme online e-shopom, je nakupovanie rýchle a efektívne. S intuitívnym vyhľadávaním a filtrovaním podľa kategórií, značiek a veľkostí, môžu zákazníci ľahko nájsť presne to, čo hľadajú, a to bez zbytočného trávenia času prechádzaním v kamenných obchodov.

A čo na nákupy u nás hovoria sami zákazníci? Máme pre vás na ukážku zopár recenzií od našich zákazníčok, ktoré vám pomôžu urobiť si lepšiu predstavu o tom,  aké príjemné a výhodné môže byť nakupovanie u nás na Brumlovi.

 

Recenze maminky Hanky na second hand Brumla Recenze maminky Nikoly na second hand Brumla
Recenze maminky Báry na second hand Brumla Recenze maminky Lucky na second hand Brumla

 

Obľúbené značky second hand oblečenia

  • a ďalšie...
  • a ďalšie...