Sprievodca veľkosťami detského oblečenia

Nie ste si istí, akú veľkosť detského alebo dospelého oblečenia zvoliť? Pripravili sme pre vás tabuľky veľkostí, ktoré bližšie upresňujú, akým spôsobom priraďujeme k oblečeniu konkrétnu veľkosť.

Ku každému kúsku oblečenia priraďujeme vždy jednu správnu veľkosť, neuvádzame rozsah veľkostí. Na označenie veľkosti vychádzame z číslovania, kedy danému veku detí zodpovedá konkrétna veľkosť.

Pri dámskom a pánskom oblečení využívame české číslovanie, do ktorého všetky výrobcom uvedené veľkosti prevádzame. Pre vašu lepšiu predstavu ešte v detaile každého kusu oblečenia uvádzame jeho konkrétne, nami namerané rozmery.

Viac o tom, ako v Brumlovi prevádzame veľkosti sa dozviete aj na našom blogu v článku Ako rozlíšiť značenie veľkostí detského oblečenia.

Tabuľka veľkostí bábatka do 1 roka

Tabulka velkosti pre babtka do 1 roku

Ak tápete, ktoré kúsky sa oplatí zaobstarať, inšpirovať sa môžete v našom článku Čo by nemalo chýbať v šatníku novorodenca.

Tabuľka veľkostí batoľatá do 3 rokov

Tabulka velkostí batolata

Vaše dieťa začína objavovať svet a vy premýšľate, ako ho obliecť do všetkých rozmarov počasia? Pomôcť vám v tom môže náš článok Ako obliecť batoľa do každého počasia: praktický sprievodca.

Tabuľka veľkostí predškoláci 3-6 rokov

Tabuľka veľkostí pre predškolakov

Čaká vás nástup do škôlky? Premýšľate, či máte doma všetko? Skontrolovať si to môžete v našom článku Príprava na prvý deň v škôlke: na čo nezabudnúť.

Tabuľka veľkostí školáci 6-12 rokov

Tabuľka veľkostí školáci do 12 rokov

Na školákov je dnes mnoho požiadaviek a ich život je doslova nabitý akciou. Existujú kúsky, ktoré sa rozhodne oplatí zaobstarať z druhej ruky? Dozviete sa v článku Oblečenie pre školákov - čo sa oplatí nakúpiť v second hande.

Tabuľka veľkostí teenageri od 12 rokov

Tabuľka veľkostí pre teenagerov

Nakupovať pre teenagera môže byť pre nás rodičov dosť tenký ľad :-) Pre rodičov teenagerov ale máme malý ťahák Ako pomôcť teenagerovi s hľadaním jeho osobného štýlu.

Obľúbené značky second hand oblečenia

  • a ďalšie...
  • a ďalšie...