5 tipov na vianočné nákupy v second hande

Predvianočný zhon môže byť výzvou nielen pre naše peňaženky, ale aj pre naše časové možnosti. Nakupovanie v second handoch, hlavne v tých online, však ponúka rozumné a praktické riešenie, ktoré šetrí čas aj peniaze.

Nájdete tu oblečenie za zlomok pôvodných cien, a navyše nemusíte ani nikam chodiť a tlačiť sa v obchodoch. Nakúpite z pohodlia  a tepla svojho domova. V kľude a bez stresu. Máme pre vás rovno päť tipov, ako využiť potenciál second hand obchodov pre vaše vianočné nákupy, a ako z nich urobiť zábavnú a ekonomicky výhodnú skúsenosť.

1. Vianočné oblečenie pre celú rodinu

Začnite svoje vianočné nákupy objavovaním bohatého výberu vianočných svetríkov, mikín, tričiek a dokonca aj pyžám, ktoré dodajú vašim sviatočným dňom veselý nádych. V second hand obchodoch nájdete nielen oblečenie pre dospelých, ale aj pre tých najmenších. V  ponuke nechýbajú roztomilé vianočné motívy. Toto oblečenie, často úplne nenosené alebo nosené len krátko počas vianočnej sezóny, môžete získať za výrazne nižšie ceny bez toho, aby ste obetovali svoj štýl alebo kvalitu. Navyše si vďaka jedinečnosti second hand nákupov môžete byť istí, že váš vianočný outfit bude originálny.

2. Slávnostné oblečenie pre rodinné fotky a vianočné návštevy

Pri príprave na vianočné rodinné fotografie a návštevy je dôležité nájsť oblečenie, ktoré je slávnostné, ale zároveň pohodlné. V second hand obchodoch nájdete bohatý výber košieľ, šiat i topov,  no nechýbajú ani roztomilé vianočné svetríky. Tieto kúsky sú nielen štýlové a cenovo dostupné, ale taktiež pridávajú osobitý nádych vašim sviatočným chvíľam. Pre dámy a dievčatká objavíte v second handoch skvelé a minimálne nosené slávnostné šaty, sukne a topy. Pre mužov a chlapcov vyberte košele, ktoré možno ľahko kombinovať s džínsami alebo chinos pre neformálnejší, ale stále slávnostný vzhľad. Vianočné svetre a tematické kúsky oblečenia zase vnesú do vašich fotiek a stretnutí tú pravú sviatočnú atmosféru.

3. Darčeky pre deti: Obľúbené motívy a značkové kúsky

Second hand obchody sú skutočným rajom pre rodičov, ktorí hľadajú originálne darčeky pre svoje deti. Často v nich narazíte na tovar, ktorý je úplne nový s pôvodnými ceduľkami, takže získate darček skvelej kvality za zlomok pôvodnej ceny. Pre malých fanúšikov Tlapkovej patroly, Disney princezien, Harryho Pottera a ďalších obľúbených postavičiek,  ponúka sekáč široký výber rozprávkového oblečenia.

Okrem toho v sortimente second handov nájdete aj značkové oblečenie od Nike, Adidas a ďalších populárnych značiek, ktoré sú medzi deťmi staršieho veku obľúbené pre dizajn a značku, ktorá je známa a ktorá sa nosí. V second hand obchodoch môžete tieto značkové kúsky získať za zlomok pôvodnej ceny, čo je ideálne pre rodičov, ktorí chcú splniť priania svojich detí bez nutnosti výdavkov na nové a drahé kúsky.

V second handoch nájdete aj originálne kúsky ako sú župany s motívmi jednorožcov, kombinézy a ďalšie zábavné oblečenie, ktoré prináša radosť a úsmevy na tvárach vašich detí.

4. Darčeky pre ženy a mužov: Objavte skryté poklady

Nákup v second hand obchodoch môže byť skvelým spôsobom, ako nájsť jedinečné darčeky aj pre dospelých – či už pre partnera, kamarátky alebo pre seba. Nákup darčekov pre dospelých v second hand obchodoch môže byť naozaj inšpirujúci. Môžete v nich naraziť na širokú škálu kúskov – od mierne použitých po takmer nové, vrátane niektorých s pôvodnými ceduľkami. Táto rozmanitosť ponúka perfektnú príležitosť vybrať niečo unikátne a cenovo dostupné.

V second handoch môžete objaviť značkové oblečenie a kúsky z kvalitných materiálov ako sú vlna, kašmír alebo hodváb, ktoré ponúkajú nielen štýl, ale aj pohodlie. Ak chcete kvalitné značkové oblečenie za pár drobných, sekáč je správnym miestom pre vaše nákupy. Nákup v second hande je nielen ekonomicky výhodný, ale prispieva aj k udržateľnosti. Je to skvelý spôsob, ako prejaviť svoj osobitý štýl, zatiaľ čo podporujete myšlienku opätovného využitia a znižovania odpadu.

5. Využitie vianočných peňazí: Nákupy ešte výhodnejšie

Rovnako ako mnoho tradičných obchodov, aj second hand obchody sa po Vianociach pridávajú k zľavovému šialenstvu, a to aj tie online. Príkladom je najväčší český online second hand Brumla.sk, kde pre vás na 25. decembra chystáme veľkú zľavovú akciu. Počas tejto akcie bude zľavnený úplne všetok tovar v našom e-shope, takže môžete nakúpiť ešte výhodnejšie.

S 50.000 položkami na sklade ponúka táto povianočná akcia naozaj široký výber tovaru, čo je perfektnou príležitosťou pre tých, ktorí chcú využiť svoje vianočné peniaze múdro a investovať ich do kvalitných kúskov za zlomok ich obvyklej ceny.

Navyše, nakupovanie v online second hande ako Brumla.sk je pohodlné, efektívne a umožňuje zákazníkom objavovať a nakupovať z pohodlia domova – ideálne pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť povianočným davom v kamenných obchodoch.

Prečo nakupovať na Brumla.sk?

U nás v Brumla.sk sme hrdí na to, že ponúkame množstvo výhod, ktoré nás robia ideálnou voľbou pre vaše online nákupy second hand oblečenia:

  • široký výber tovaru: s viac ako 50 000 kusmi oblečenia skladom sme najväčší online second hand v Českej republike (s dodaním aj na Slovensko)
  • pravidelné aktualizácie sortimentu: každý týždeň pridávame 15 000 nových kúskov, preto je náš sortiment stále fresh a plný nových módnych pokladov
  • systém rezervácií: ponúkame možnosť vyskladať si vašu objednávku po dobu 14 dní, čo vám pomáha šetriť na poštovnom
  • doprava zadarmo: pri nákupe nad 80€ hradíme dopravu my, čo vaše nákupy robí ešte výhodnejšími
  • záruka kvality: predávame iba oblečenie, ktoré by sme sami nosili, čím zaisťujeme vysokú kvalitu nášho tovaru
  • rýchle spracovanie objednávok: vaše balíčky odosielame do 1-2 pracovných dní od uhradenia, staráme sa o ich rýchle doručenie
  • vynikajúca zákaznícka podpora: 20 rokov na trhu, 20 rokov skúseností a 98% spokojných zákazníkov (podľa odporúčaní na Heureke) - to je prvotriedny servis, ktorý vám k nákupu ponúkame
  • nákup bez rizika: ponúkame 14-dňovú možnosť vrátenia tovaru aj napriek tomu, že ide o tovar z druhej ruky. Ak vám nesadne veľkosť alebo akokoľvek inak objednaný tovar nevyhovuje, máte možnosť ho jednoducho vrátiť 

Na Brumla.sk sa snažíme, aby bol váš nákup nielen výhodný, ale aj pohodlný a bezpečný, s vynikajúcou zákazníckou podporou a kvalitným tovarom.

 

Obľúbené značky second hand oblečenia

  • a ďalšie...
  • a ďalšie...