Ako nosiť nákrčník? Skvelá alternatíva zimných doplnkov!

Už vás nebaví stále viazať šály a preferujete zmenu? Zvoľte si praktický nákrčník, ktorý nie je vhodný iba pre deti, ale tiež pre dospelých. Nákrčník predstavuje praktickú a štýlovú alternatívu ku klasickým šálom, ktoré sa musia viazať a často aj prekážajú, napríklad pri športe. A čo sa týka malých detí, u tých je nákrčník jasná voľba.

Nákrčník pre deti – praktické riešenie

Pre malé deti je nákrčník veľmi praktický z toho dôvodu, že sa ľahko oblieka, dobre drží a hlavne hreje. Šál si dieťa v škôlke iba ťažko uviaže samo, navyše mu bude prekážať pri pohybe. Nákrčník si jednoducho iba pretiahne cez hlavu a je to. Tento jednoduchý doplnok by v skriniach našich detí rozhodne nemal chýbať. Pokiaľ si nepotrpíte na dokonalú súhru farieb, zadovážte si nákrčník v neutrálnej farbe, veľmi praktická je napríklad čierna alebo sivá, ktorá sa hodí ku všetkému.

Dámsky nákrčník – športová elegancia

Nákrčník môžu nosiť aj dospelí a dokonca sa tento módny doplnok vracia do módy a hneď si získal veľa priaznivcov. Výhody sú rovnaké ako u detí, nákrčník oceníte najmä pri voľnočasových aktivitách, napríklad na horách. Nikde Vás nebude tlačiť, škrtiť ani voľne visieť.

A aké nákrčníky letia? Jednoducho povedané všetky. Môžete si vyberať z rôznych vzorov aj druhov pletenín. V prípade dámskych nákrčníkov odporúčame nakúpiť si ich vo viacerých farebných kombináciách, aby ste si ich mohli jednoducho ladiť k vetrovke a k ostatným doplnkom. Úplnú klasiku predstavujú nákrčníky v prírodných béžových tónoch,  veľmi pekne pôsobia aj strakaté vzory alebo jednoduché jednofarebné modely. Skrátka fantázii sa medze nekladú.

Nákrčník môže mať mnoho podôb a je iba na Vás, aký si zvolíte. Buď klasický „golier“, ktorý si nasadíte na krk alebo takzvaný spojený šál, ktorý si omotáte okolo krku. Tento typ nákrčníku je viac elegantný a hodí sa aj ku kabátu a k sukni.

Pri výbere nákrčníku dbajte na to, aby nie len spĺňal Vaše požiadavky, čo sa týka dizajnu, ale aby bol aj maximálne pohodlný. Pokožka okolo dekoltu a na krku je veľmi citlivá, preto dbajte na prírodný a mäkký materiál, ktorý nehryzie.

Nákrčníky pre mužov

Nákrčník môžu nosiť samozrejme aj muži, aj oni si môžu vyberať z pestrej ponuky športových aj elegantných nákrčníkov, ktoré sú ušité z prírodných a pohodlných materiálov. Muži si viac potrpia na jednoduchý dizajn a dávajú prednosť funkčnosti a komfortu.

Obľúbené značky second hand oblečenia

  • a ďalšie...
  • a ďalšie...