Nebojte sa nakupovať oblečenie zo sekáča, oplatí sa to!

Mnohí ľudia stále trpia určitými predsudkami voči nakupovaniu v sekáči. Doba sa však dávno zmenila a nakupovanie „z druhej ruky“ neznamená, že si zadovážite spraté oblečenie, ktoré sa hodí maximálne na doma. Naopak môžete zohnať perfektné kúsky doslova za pár eur. Stačí len vedieť, kde hľadať a na čo sa zamerať. Sekáče už dávno nie sú iba pre chudobných, nakupujú v nich dokonca aj celebrity a vôbec by ste nepoznali, že tie krásne šaty, ktoré má na sebe slávna speváčka, sú zo secondhandu.

Striedajte oblečenie podľa nálady a módnych trendov

Nastupujete do novej práce a potrebujete prakticky vymeniť šatník. Namiesto tričiek budete nosiť blúzky, namiesto džínsov sukne a spoločenské nohavice. Lenže toto oblečenie stojí veľa peňazí a tie Vám tak zúfalo chýbajú. Tým najjednoduchším riešením je práve sekáč. Zakúpite si tam oblečenie za ceny nižšie ako polovičné a iba v top stave.  Samozrejme nie každý obchod je solídny, sledujte recenzie, vyskúšajte však napríklad internetový obchod Brumla.sk. Móda z Anglicka, nové aj nosené oblečenie, ktoré ide ruka v ruke s aktuálnymi módnymi trendmi. Za cenu jednej novej blúzky budete mať minimálne tri. A oblečenie do práce potrebujete striedať, s jednou blúzkou si nevystačíte.

Máte doma malé deti a rodičovský príspevok je taký nízky. Deti potrebujú mať  bohatý šatník, pretože oblečenie si hneď ušpinia. Navyše im chcete dopriať len to najlepšie, ale nemôžete si dovoliť kúpiť im novú zimnú bundu za 30 eur. Vsaďte opäť na sekáč! Väčšina mamičiek sa zhoduje v tom, že nové oblečenie sa pre deti vôbec neoplatí, kým ho stačia vynosiť, tak už z neho vyrastú. Nie sú to teda zbytočne „vyhodené“ peniaze? 

Poznajú ľudia oblečenie z druhej ruky na prvý pohľad?

Často sa stáva, že mi ľudia pochvália sveter alebo šaty. V práci sa dokonca divia, ako to robím, že striedam oblečenie „ako ponožky“. Veď to stojí toľko peňazí! Vždy sa iba usmievam, veď je to také jednoduché. Nakupujem zo sekáča oblečenie za tretinové ceny, ktoré je k nerozoznaniu od toho nového. Môžem si tak dopriať veľa modelov a striedať ich podľa nálady. Secondhand je doslova vášeň, ktorej každý veľmi ľahko podľahne. Akonáhle totiž objavíte možnosť „lacného“ nakupovania, nebudete chcieť nakupovať inak. Rovnako ako som podľahla aj ja.

Objavte svoj vlastný štýl

Secondhandy sú ideálne pre nákupy detského oblečenia v čase, kedy deti rýchlo rastú. Využijú ich však aj dospelí ľudia, ktorí si radi doprajú pekné a moderné kúsky a nechcú utrácať horibilné sumy za nový tovar. Sekáče navyše už dávno nefungujú ako „blšie trhy“. Môžete nakupovať jednoducho online cez internet, funguje to úplne rovnako ako v bežných obchodoch s módou. 

Obľúbené značky second hand oblečenia

  • a ďalšie...
  • a ďalšie...