Obľúbená značka Next – móda z Anglicka

V našom bazáre nájdete okrem iného oblečenie a doplnky od značky Next. Táto značka je na Slovensku v posledných rokoch dobre známa a veľmi obľúbená. Poďme si ju bližšie predstaviť a povedať si niečo o jej vzniku a vývoji až do dnešnej doby.

Vznik značky Next

Značka Next patrí medzi najobľúbenejší britský reťazec, ktorého móda sa dá kúpiť aj na Slovensku. História značky však spadá hlboko do minulosti, konkrétne do roku 1864. V tej dobe založil spoločnosť krajčír Joseph Hepworth v anglickom Leedse. Viac ako stopäťdesiatročná tradícia sa odrazila na kvalite a tiež na schopnosti inovácie a prispôsobení sa požiadavkám trhu. Štýlová britská móda, akú poznáme dnes, sa dostala  na trh iba v 80-tych rokoch minulého storočia. Prvý obchod Next bol otvorený v roku 1982 a sústredil sa predovšetkým na dámskou módu.

Do roku 1991 používala značka logo písané iba malými písmenami „next“ na bielom pozadí. Až v roku 2007 prišlo na svet úplne nové logo na červenom pozadí a označenie Next s veľkým písmenom, tak ako ho poznáme dnes. Spoločnosť má hlavné sídlo v anglickom meste Enderby, Leicestershire. V Anglicku má viac ako 400 kamenných obchodov a v Európe je rozmiestnených 55 franšízových pobočiek Next. Predajne Next nájdete u nás vo veľkom zastúpení, prevažne v nákupných centrách.

Oblečenie, ktoré má štýl

Hoci sa značka spočiatku zameriavala iba na dámsky sortiment, postupne pribudol aj pánsky a detský. Dá sa teda povedať, že v Nexte sa oblečie celá rodina od hlavy až po päty. A najmä veľmi štýlovo. Next kladie predovšetkým dôraz na kvalitný materiál, precízne spracovanie a samozrejme drží krok s aktuálnymi módnymi trendmi. Ponúka bohatý výber sezónneho aj celoročného oblečenia vrátane spoločenských odevov. Rodičia malých detí ocenia veľmi rozšírený sortiment detského oblečenia, a to vo všetkých veľkostiach s rozdelením podľa veku a pohlavia.

Náš tip: Za kvalitnú značku si musíme priplatiť. Next nepatrí medzi najlacnejšie obchody. My Vám však ponúkame inú možnosť. Máme pre Vás pripravenú módu značky Next za oveľa nižšie ceny, než sú v kamenných obchodoch. Ponúkame totiž Next Outlet alebo nosené oblečenie tejto značky. Môžete tak mať krásne oblečenie omnoho lacnejšie.

Next outlet, nové a lacné!

So slovom „outlet“ sa stretávame pomerne často. Po zľavách je to druhé najobľúbenejšie slovo, pretože to znamená výhodné nakupovanie. Prečo je vlastne tovar z outletu taký lacný, keď je nový? Odpoveď je ľahká. Obvykle ide o kolekcie, ktoré sa doposiaľ nestačili predať v bežných obchodoch, a preto museli uvoľniť miesto novým. Aby sa toto oblečenie čo najrýchlejšie dopredalo, zníži predajca jeho cenu, ako sa len dá. Výsledkom je výrazne nižšia cena, než u nových kolekcií. Túto sekciu nájdete v našom sekáči tiež a verte, že je z čoho vyberať.

Obľúbené značky second hand oblečenia

  • a ďalšie...
  • a ďalšie...