• Oblečení
  • Blog
  • Simona Šimková: Módne triky pre mamičky

Simona Šimková: Módne triky pre mamičky

11.9.2024

Simonu Šimkovú poznáte z TV Nova. Vypočuli sme ju o materstve a nakupovaní oblečenia pre deti.

Ste matkou ročného syna. Čo vy a materstvo?  

Materstvo si veľmi užívam. Aj keď v ťažších chvíľach, keď som unavená po bezsenných nociach a počas dňa nemám chvíľu pre seba... Ale zároveň vidím, aký je môj Maty úžasný a zdravý ako dieťa, a viem, že čas s ním je to najkrajšie, čo môžem mať. A nestarám sa o svoje kruhy pod očami a boľavý chrbát z neustáleho správania. Materstvo je pre mňa krásne a naučilo ma toľko nových a predtým nepoznaných vecí. Napríklad úplne novú formu bezmedznej lásky.


 

Zmenilo materstvo váš pohľad na výber oblečenia pre vás alebo vášho syna?

Začala som si viac uvedomovať praktickosť nakupovania oblečenia. Chcem sa v oblečení cítiť príjemne, aj keď je to „len“ doma. Som si istá, že všetky mamičky vedia, ako vyzerá ich oblečenie po chvíli s ich malým. Asi nemusím zachádzať do detailov :) A to isté platí aj pre Matyho, každú chvíľu by som ho mohla prezliecť do čistého. Preto som začala nakupovať v secondhande. Takto máme veľa skvelého a dokonca aj značkového oblečenia za pár drobných. Po objavení Brumla.sk som bola prekvapená, že oblečenie z druhej ruky môže vyzerať ako nové. Môžem získať doslova značkové kúsky len za pár drobných.  


Málokto by tipoval, že máte blízko k udržateľnej móde. Ako ste sa vôbec dostali k nakupovaniu u Brumly?

Nikdy som si nepotrpela na žiadne drahé alebo luxusné oblečenie. Príde mi smutné míňať veľa peňazí na jeden kúsok, ktorý si potom oblečiete niekoľkokrát. A u Matyho o to viac, že rýchlo rastie, a preto je potrebné neustále obnovovať jeho šatník. Takže keď som dostala od kamarátok tip na Brumlu, hneď som ju vyskúšala a vyskúšala som nakupovať. A stále tam nakupujem. V Brumle si vždy vyberiem krásne značkové oblečenie. A Maty je fešák. Milujem ten adrenalín, keď si ako prvá kúpim ten najlepší kúsok.    


Máte nejaké osvedčené tipy alebo stratégie, ako nájsť najlepšie úlovky na Brumle?

Nie, to vám nemôžem povedať. Keby som vám to povedal, tak by na mňa nezostali :-) Svoju taktiku už mám vypilovanú k dokonalosti. Takže možno len stručne. Dôležité je byť na mieste včas. Novinky sú každý pondelok a štvrtok o 8:00 a musíte byť rýchli, aby vám tie najlepšie kúsky nevyfúkol niekto iný.


Ako sa vám nakupuje na Brumle a aké máte skúsenosti s kvalitou nášho oblečenia?

Obliečky od Brumly sú úžasné. Nikdy sa mi nestalo, že by mi oblečenie prišlo poškodené alebo iné ako na obrázku. Máte obrovský výber, od body cez tepláky, mikiny až po bundy. Vždy som spokojná. A nie som sama, všimla som si, že aj iní zákazníci vám dali množstvo pochvalných recenzií a podelili sa o fotografie svojich detí v oblečení od Brumly.


Ste aktívna aj na Instagrame. Inšpirujete sa tam alebo ste hlavne tvorcom obsahu?

Rada si prelistujem Instagram, niečo si prečítam, niečo uložím. Možno na druhý deň uvarím uložený recept alebo sa pokúsim doma poskladať pekný outfit. Inšpiráciu na detské outfity nachádzam aj na Instagrame Brumly. Takže áno, inšpirujem sa príspevkami iných ľudí a zároveň sa snažím byť sama inšpiráciou na Instagrame. Momentálne sa delím hlavne o tipy, čo sa mi osvedčilo s Mathiasom. A musím povedať, že najmä jeho outfity majú skvelú spätnú väzbu od mamičiek, ktoré poznajú obchod, takže si píšeme, aké skvelé veci sme si kúpili.

Máme i další články

Obľúbené značky second hand oblečenia