• Oblečení
  • Blog
  • Sprievodca veľkosťami detského oblečenia

Sprievodca veľkosťami detského oblečenia

14.8.2023

Nie ste si istí, akú veľkosť detského alebo dospelého oblečenia zvoliť? Pripravili sme pre vás tabuľky veľkostí, ktoré bližšie upresňujú, akým spôsobom priraďujeme k oblečeniu konkrétnu veľkosť.

Ku každému kúsku oblečenia priraďujeme vždy jednu správnu veľkosť, neuvádzame rozsah veľkostí. Na označenie veľkosti vychádzame z číslovania, kedy danému veku detí zodpovedá konkrétna veľkosť.

Pri dámskom a pánskom oblečení využívame české číslovanie, do ktorého všetky výrobcom uvedené veľkosti prevádzame. Pre vašu lepšiu predstavu ešte v detaile každého kusu oblečenia uvádzame jeho konkrétne, nami namerané rozmery.

Viac o tom, ako v Brumlovi prevádzame veľkosti sa dozviete aj na našom blogu v článku Ako rozlíšiť značenie veľkostí detského oblečenia.

Tabuľka veľkostí bábatka do 1 roka

Tabulka velkosti pre babtka do 1 roku

Ak tápete, ktoré kúsky sa oplatí zaobstarať, inšpirovať sa môžete v našom článku Čo by nemalo chýbať v šatníku novorodenca.

Tabuľka veľkostí batoľatá do 3 rokov

Tabulka velkostí batolata

Vaše dieťa začína objavovať svet a vy premýšľate, ako ho obliecť do všetkých rozmarov počasia? Pomôcť vám v tom môže náš článok Ako obliecť batoľa do každého počasia: praktický sprievodca.

Tabuľka veľkostí predškoláci 3-6 rokov

Tabuľka veľkostí pre predškolakov

Čaká vás nástup do škôlky? Premýšľate, či máte doma všetko? Skontrolovať si to môžete v našom článku Príprava na prvý deň v škôlke: na čo nezabudnúť.

Tabuľka veľkostí školáci 6-12 rokov

Tabuľka veľkostí školáci do 12 rokov

Na školákov je dnes mnoho požiadaviek a ich život je doslova nabitý akciou. Existujú kúsky, ktoré sa rozhodne oplatí zaobstarať z druhej ruky? Dozviete sa v článku Oblečenie pre školákov - čo sa oplatí nakúpiť v second hande.

Tabuľka veľkostí teenageri od 12 rokov

Tabuľka veľkostí pre teenagerov

Nakupovať pre teenagera môže byť pre nás rodičov dosť tenký ľad :-) Pre rodičov teenagerov ale máme malý ťahák Ako pomôcť teenagerovi s hľadaním jeho osobného štýlu.

Máme i další články

Obľúbené značky second hand oblečenia