• Oblečení
  • Blog
  • Ako na škvrny + infografika

Ako na škvrny + infografika

13.6.2024

Deti dokážu vytvoriť širokú škálu škvŕn a niektoré z nich nie je ľahké z oblečenia dostať preč. Preto sme pre vás pripravili sériu štyroch článkov, ktoré sa zaoberajú odstraňovaním ťažko odstrániteľných typov škvŕn.

Či už riešite škvrnu na dámskej blúzke alebo detských teplákoch, nechcete pri jej odstraňovaní šliapnuť vedľa. Informácií ako na škvrny je na internete naozaj veľa, nám ale chýba pekný a prehľadný zoznam na jednom mieste. Pripojili sme tiež súhrnnú infografiku, v ktorej nájdete všetky spôsoby ako odstrániť najčastejšie bežné a ťažko prateľné škvrny, s ktorými sa u detského oblečenia stretávate.

 

  1. Ako odstrániť z oblečenia smolu: So smolou je ťažké zatočiť, tento článok vám ponúka krok za krokom návod s hneď niekoľkými spôsobmi, ako sa jej zbaviť pomocou bežných domácich prostriedkov.
  2. Ako odstrániť z oblečenia vosk: Voskové škvrny môžu byť zradné, najmä na jemných materiáloch. Tento článok vás prevedie postupom, ako vosk z oblečenia účinne odstrániť.
  3. Ako odstrániť z oblečenia hrdzu: Škvrny od hrdze sú nepríjemné, našťastie ale existujú efektívne spôsoby, ako ich odstrániť. V tomto článku sa dozviete, ako odstránite škvrny od hrdze za pomocou bežných domácich prostriedkov.
  4. Ako odstrániť z oblečenia mastnotu: Mastné škvrny sa môžu zdať neodstrániteľné, s týmito tipmi a trikmi sa vám však podarí vrátiť oblečenie do pôvodného stavu.

 

Pre jednoduchý prehľad, ako sa vysporiadať s týmito štyrmi typmi škvŕn, sme pre vás pripravili súhrnnú infografiku, ktorá vám ušetrí zdĺhavé googlenie a prečítanie diskusií. Túto infografiku si môžete uložiť do svojho telefónu alebo počítača, aby ste ju mali vždy po ruke. Prajeme vám veľa úspechov pri odstraňovaní nepríjemných škvŕn z oblečenia!

Ako na skvrny infografika

Máme i další články

Obľúbené značky second hand oblečenia